Menu Oktober | November | December
Ingangen
- Traditionele tarama en gegrilde octopus hapjes€ 24
- Scampi diablo of romig met knoflook€ 16
- Gegrilde octopus en tarama€ 18
- Bladerdeeg van prei, pompoen, feta en munt€ 18
- Gegrilde kreeft, courgette en koriander€ 27
- Verenikavleesravioli met salie, gepocheerd in kruidenbouillon en gebakken in de pan€ 20
- Kteniacoquilles met kruiden en champignons€ 26
- Bossantaegine cakejes met kruiden en kefalotyri kaas€ 18
Gerechten
- Gegrilde zalm met citrusvruchten en seizoensgroenten€ 30
- Gekonfijte lam met zoetzure saus en geurige rijst€ 32
- Gevogelte met vrije uitloop, fondantkaas met peterselie en een volle dragonjus€ 28
- Selderij koteletten met champignons€ 25
- Ladorigani lamblokjes gekonfijte lam met citroen en oregano€ 32
- Mousthenes rundvlees gemarineerd in gember en kruiden€ 35
- Gevogelte met vrije uitloop, smeltkaas en pistachekorst, sinaasappel en honing€ 30
Desserts
- Karithopitawalnotentaart met kardemomcrème€ 10
- Pantespaniluchtige cake met amandelcrème en sinaasappelbloesem€ 10
- Millefeuille met citrusvruchten en Grand Marnier€ 10
- Baklava met pistachenoten en amandelen, gepocheerde peer met saffraan, vanille-ijs€ 12
- Yoghurtmousse met gekonfijt fruit€ 9
- Kaasplateau€ 12