Menu Oktober | November | December

Ingangen

  • Traditionele tarama en gegrilde octopus hapjes

    € 24
  • Scampi diablo of romig met knoflook

    € 16
  • Gegrilde octopus en tarama

    € 18
  • Bladerdeeg van prei, pompoen, feta en munt

    € 18
  • Gegrilde kreeft, courgette en koriander

    € 27
  • Verenika

    vleesravioli met salie, gepocheerd in kruidenbouillon en gebakken in de pan
    € 20
  • Ktenia

    coquilles met kruiden en champignons
    € 26
  • Bossanta

    egine cakejes met kruiden en kefalotyri kaas
    € 18

Gerechten

  • Gegrilde zalm met citrusvruchten en seizoensgroenten

    € 30
  • Gekonfijte lam met zoetzure saus en geurige rijst

    € 32
  • Gevogelte met vrije uitloop, fondantkaas met peterselie en een volle dragonjus

    € 28
  • Selderij koteletten met champignons

    € 25
  • Ladorigani lam

    blokjes gekonfijte lam met citroen en oregano
    € 32
  • Mousthenes rundvlees gemarineerd in gember en kruiden

    € 35
  • Gevogelte met vrije uitloop, smeltkaas en pistachekorst, sinaasappel en honing

    € 30

Desserts

  • Karithopita

    walnotentaart met kardemomcrème
    € 10
  • Pantespani

    luchtige cake met amandelcrème en sinaasappelbloesem
    € 10
  • Millefeuille met citrusvruchten en Grand Marnier

    € 10
  • Baklava met pistachenoten en amandelen, gepocheerde peer met saffraan, vanille-ijs

    € 12
  • Yoghurtmousse met gekonfijt fruit

    € 9
  • Kaasplateau

    € 12

Ontdek ook