Menu Oktober | November | December
Ingangen
- Bossantaegine cakejes met kruiden en kefalotyri kaas€ 18,00
- Traditionele tarama en gegrilde octopus hapjes€ 24,00
- Scampi diablo of romig met knoflook€ 16,00
- Gegrilde octopus en tarama€ 18,00
- Bladerdeeg van prei, pompoen, feta en munt€ 18,00
- Gegrilde kreeft, courgette en koriander€ 27,00
- Verenikavleesravioli met salie, gepocheerd in kruidenbouillon en gebakken in de pan€ 20,00
- Kteniacoquilles met kruiden en champignons€ 26,00
Gerechten
- Gegrilde zalm met citrusvruchten en seizoensgroenten€ 30,00
- Gekonfijte lam met zoetzure saus en geurige rijst€ 32,00
- Gevogelte met vrije uitloop, fondantkaas met peterselie en een volle dragonjus€ 28,00
- Selderij koteletten met champignons€ 25,00
- Ladorigani lamblokjes gekonfijte lam met citroen en oregano€ 32,00
- Mousthenes rundvlees gemarineerd in gember en kruiden€ 35,00
- Gevogelte met vrije uitloop, smeltkaas en pistachekorst, sinaasappel en honing€ 30,00
Desserts
- Karithopitawalnotentaart met kardemomcrème€ 10,00
- Pantespaniluchtige cake met amandelcrème en sinaasappelbloesem€ 10,00
- Millefeuille met citrusvruchten en Grand Marnier€ 10,00
- Baklava met pistachenoten en amandelen, gepocheerde peer met saffraan, vanille-ijs€ 12,00
- Yoghurtmousse met gekonfijt fruit€ 9,00
- Kaasplateau€ 12,00
- 1 bolletje ijs€ 2,30
- 2 bolletjes ijs€ 4,50
- Chocolade ballon€ 12,00
- Vanille Karamel Beker€ 10,00
- Crême Brulée€ 12,00
- Ijsnougat€ 12,00
- wentelteefjes€ 8,00
- Wentelteefjes en bolletje ijs€ 12,00
- Pantestani€ 10,00
- Sorbet€ 8,00
- Citroentaart€ 10,00