Menukaart
Voorgerechten
- Velouté Saint-GermainSpliterwtensoep, geraspte kaas, croutons met olijfolie van eerste persing
- Warme geitenkaassaladeMesclunsalade, geitenkaas, honing, bedelaars, Granny Smith, kruidenvinaigrette
- Schotel met gerookte zalmen toebehoren
Gerechten
- 🇫🇷 Tong meunièreSeizoensgroenten, gebakken aardappelen
- 🇫🇷 Filet mignon van rundvleesBordeaux-saus, met boter geglaceerde seizoensgroenten, Pont-neuf-appels
- 🇳🇴 ZalmroosMaagdelijke saus, mousseline van gerookte wortel, geglaceerde groene groenten
- 🇮🇹 Risotto met inktvisinktSint-jakobsschelpen en scampi's gesnackt met basilicumolie
- 🇬🇧 Rundvlees WellingtonChampignon duxelles, spinazie en croûte, kruidenjus, geglaceerde groenten, truffelpuree
- Onze pasta en hamburgersDe dagelijkse inspiratie van onze chef
Desserts
- Nougat met exotische vruchten
- Crème brûlée van het eiland
- Ijssabayon met gekarameliseerde appels en sinaasappels.
- Citroen schuimtaart
- Chocolade ballon.