Menukaart

Voorgerechten

  • Velouté Saint-Germain

    Spliterwtensoep, geraspte kaas, croutons met olijfolie van eerste persing
  • Warme geitenkaassalade

    Mesclunsalade, geitenkaas, honing, bedelaars, Granny Smith, kruidenvinaigrette
  • Schotel met gerookte zalm

    en toebehoren

Gerechten

  • 🇫🇷 Tong meunière

    Seizoensgroenten, gebakken aardappelen
  • 🇫🇷 Filet mignon van rundvlees

    Bordeaux-saus, met boter geglaceerde seizoensgroenten, Pont-neuf-appels
  • 🇳🇴 Zalmroos

    Maagdelijke saus, mousseline van gerookte wortel, geglaceerde groene groenten
  • 🇮🇹 Risotto met inktvisinkt

    Sint-jakobsschelpen en scampi's gesnackt met basilicumolie
  • 🇬🇧 Rundvlees Wellington

    Champignon duxelles, spinazie en croûte, kruidenjus, geglaceerde groenten, truffelpuree
  • Onze pasta en hamburgers

    De dagelijkse inspiratie van onze chef

Desserts

  • Nougat met exotische vruchten

  • Crème brûlée van het eiland

  • Ijssabayon met gekarameliseerde appels en sinaasappels.

  • Citroen schuimtaart

  • Chocolade ballon.